anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Dołącz teraz - stań się częścią naszej społeczności!

Deviacje...

profile.country.en_GB.title
Deviant.
Użytkownik

Deviacje...

Porządki

869 ODPOW. 869
profile.country.pl_PL.title
pablo_duch
Początkujący

Super klimat ma to zdjęcie :thumbsup:

dokładnie :smileythumbsup:

Methos-----
Początkujący

O tej porze?! :c22
Klimat zdjęcia niesamowity. :thumbsup:

Deviant.
Użytkownik

W Mołdawii spędziłem kilka dni, gdzie pojechałem zaproszony przez Ian'a Postu - prezydenta Taekwondo GTF Mołdawii. W otwartych mistrzostwach TKND GTF Mołdawii startowali po za oczywiście rdzennymi Mołdawianami zawodnicy z Rumunii, Ukrainy, Rosji, Kazachstanu oraz małą grupa zawodników z Polski.

profile.country.PL.title
Lajam.
Expert

Trochę niezdecydowany kadr - zbyt wiele miejsca nad głowami zawodników...bo chyba nie powiesz, że chodzi tu o tych ludzików w tle ;)

Deviant.
Użytkownik

Kadr jest jak najbardziej zdecydowany (2x3)...
Jeżeli zmieniłbym proporcje (ciął górę) to automatycznie ciaśniej byłoby po obu stronach - nie chciałem tego, więc zostawiłem tak jak widać.

Godzina zarejestrowania zdjęcia 7:53 oznacza w Modławii/Rumunii godzinę 8:53 (zmiana strefy czasowej)

Deviant.
Użytkownik

Sędzia może rozdzielić zawodników, gdy dojdzie do klinczu lub jakiegokolwiek przewinienia. Walka jest wznawiana tuż po nadaniu kary zawodnikowi, który dopuścił się przewinienia. Krew z twarzy można wytrzeć w dobok (strój) szybkim gestem. Ciągła formuła walki (tzw. light) niestety niesie ze sobą ryzyko tego typu urazów...

profile.country.PL.title
Tadeusz.O
Doradca

158 - znakomicie uchwycony moment :c4
I tu się brawa kończą... zdjęcie zrobione "z góry", a równocześnie zbyt dużo nad głowami, a nogi obcięte - gdyby tak przykucnąć - byłoby miodzio. A chyba najlepsze miejsce do focenia, byłoby pod stołem - na podłodze z drugiej strony

------------------------------
fotoamator
pablo_duch
Początkujący

Tadeusz napisał(a):

158 - znakomicie uchwycony moment :c4
I tu się brawa kończą... zdjęcie zrobione "z góry", a równocześnie zbyt dużo nad głowami, a nogi obcięte - gdyby tak przykucnąć - byłoby miodzio. A chyba najlepsze miejsce do focenia, byłoby pod stołem - na podłodze z drugiej strony

dokładnie szkoda ze sa ucieci ale uchwycony moment git :smileythumbsup:

Deviant.
Użytkownik

Taka jest niestety wada stałoogniskowych obiektywów - za mną była już tylko ściana...
Kusiło mnie aby zabrać ze sobą A900 i Vario-Sonnara (24-70/2.8). Planar także miałby nieco szersze spojrzenie i GO była by mniejsza, ale jak to się mówi - jak się nie ma w głowie to później dostaje się po dXXie...

Dzięki za sugestie. Ostatecznie górę mógłbym uciąć, ale więcej dołu nie byłoby skąd wziąć - taki kadr strzeliłem...

160/ Paulina Bielicka (Opole) walczy ze złotą medalistką Rumunii. Chwilę później walka zakończy się lekkim KO na reprezentantce Rumunii. Będzie to pierwszy z dwóch KO w wykonaniu Pauliny tego dnia...

kuraq.
Poszukiwacz

160 dobrze dynamikę moim zdaniem pokazuje, ale jest takie mało soczyste(kontrastu za mało), choć może na papierze prezentuje się inaczej.